ICAW 2020

El terra estima al compost. I nosaltres, a la Terra​

La Setmana Internacional del Compost (ICAW – International Compost Awareness Week) és una iniciativa que se celebra a diferents països cada any per informar i promoure l’ús del compost, explicar d’on prové, com s’ha d’utilitzar i quins són els seus beneficis.

L’edició d’aquest any es celebrarà del 3 al 9 de maig del 2020 i degut a la situació d’excepcionalitat que estem vivint hem hagut d’ajornar les activitats programades a l’espera d’una nova data. Però no volem perdre l’oportunitat de promoure la producció de compost a partir dels residus orgànics de les nostres llars. Com diu el lema d’enguany “Soil Loves Compost” – EL TERRA ESTIMA AL COMPOST: El terra està viu i també necessita aliment, el compost proveeix de nutrients.

Campanya de comunicació “El terra estima al compost. I nosaltres, a la Terra”

És per això que hem decidit donar forma a l’ICAW mitjançant una campanya de comunicació per Xarxes. La campanya “El terra estima al compost. I nosaltres, la Terra” és una campanya d’Espai Ambiental Cooperativa que sorgeix per donar visibilitat per xarxes socials a la Setmana Internacional del Compost – ICAW – 2020. Té com a objectiu incentivar a la producció de compost mitjançant els residus orgànics: adobs casolans i km0. 

Durant aquesta setmana podreu trobar diferents continguts a les nostres xarxes. 

Vídeos #MestreCompostaire

Cada dia de la setmana penjarem un vídeo al nostre canal de youtube amb l’etiqueta #MestreCompostaire  on veïns i veïnes que fa molt de temps que composten la seva resta orgànica ens explicaran la seva experiència i els seus trucs.

#AdobCasolà

Mitjançant l’etiqueta #AdobCasolà a l’instagram de l’Aula Ambiental Sagrada Família anirem descobrint com fer adobs orgànics a partir de subproductes que tenim a casa. A més, penjarem com a històries el repte Jo també soc #MestreCompostaire; i les respostes a les #FAQScompost de les preguntes més freqüents que ens fem quan volem començar a compostar la nostra resta orgànica.

#XarxaCompostatgeComunitari

Al Twitter de la Cooperativa anirem piulant totes les accions de comunicació, i penjarem un fil presentant-vos la #XarxaCompostatgeComunitari del Mapa B+S: on s’ubiquen les comunitats compostaires i com funcionen els projectes comunitaris on s’autogestiona la FORM del veïnat. Si t’interessa conéixer l’espai més proper a casa teva, visita el mapa!

També llançarem el Repte Jo també soc #MestreCompostaire, on nominarem a compostaires de la ciutat per a que ens expliquin els seus “truquets de mestre”.

Seguim compostant i creant comunitat des de casa!