Qui som

Espai Ambiental Cooperativa

Espai Ambiental Cooperativa som una cooperativa de treballadores sense ànim de lucre fundada l’any 2004 amb l’objecte de dissenyar i gestionar projectes socioambientals comunitaris. Treballem el compostatge urbà, el consum responsable, l’aprofitament alimentari i la sostenibilitat urbana a través de la participació ciutadana i dels agents socials.

Els nostres projectes

Gestionem i dinamitzem des de fa més de 15 anys el projecte pioner de compostatge comunitari de més de 60 famílies a ple centre de l’Eixample i hem posat en marxa dos nous projectes de compost comunitari a Ciutat Vella, als barris de la Barceloneta i el Raval.

Assessorem en projectes d’autocompostatge i compostatge comunitari a diversos Ajuntaments de l’Àrea metropolitana de Barcelona: posada en marxa de compostadors comunitaris, dinamització de comunitats compostaires, seguiment i avaluació d’usaris, formació i assessorament a particulars i col·lectius…

Hem creat i dinamitzem la Xarxa de Compostatge Comunitari de Barcelona. Es pot consultar al Mapa Barcelona + Sostenible. Des del 2017 fomentem la creació d’una xarxa de projectes de compostatge comunitari urbans, per a facilitar l’intercanvi d’experiències, la posada en valor dels projectes de compostatge comunitaris i l’impuls de noves experiències.

Hem creat i executem la trobada anual al voltant del compostatge urbà i comunitari: el CompostFest: experiència oberta de compostatge. 


Per a saber més sobre nosaltres visita la nostra pàgina web espaiambiental.coop.

DSCF3518