Som una entitat

Comunitat i sostenibilitat

WhatsApp Image 2020-01-21 at 16.00.49 (1)

Compostar ajuda a mantenir cohesionada la comunitat al voltant de l’entitat, a més de reduir la quantitat de residus generats! Si teniu hort comunitari, constituïu un grup de consum o voleu una comunitat de veïns i veïnes més sostenible, amb un compostador comunitari podeu autogestionar les restes orgàniques del barri d’una forma alternativa i obtenir compost de la millor qualitat.

Tant en un espai tancat com obert; compostant restes de l’hort, restes orgàniques de famílies veïnes o restes del bar/restaurant; compostar sempre genera un valor afegit

Què us oferim?

Tallers d'iniciació al compostatge

Tallers per conèixer la gestió de residus urbans, el procés de compostatge i aprendre tècniques bàsiques.

Ara també tallers d’iniciació on-line (durant l’estat d’exepcionalitat) dirigits a veïnatge interessat en començar a compostar. Es realitzen a través de la plataforma jitsi (plataforma oberta) on les persones interessades poden assisitir al taller mitjançant telèfon mòbil, tableta o ordinador. 

Seguiment del procés de compostatge

Visites in-situ per donar un suport i seguiment.

Durant l’estat d’exepcionalitat també oferim suport telemàtic mitjançant correu electrònic contactant directament amb la persona tècnica que porta el projecte.

Suport en la creació d’una comunitat compostaire

Potenciació d’un grup motor dedicat al compost de l’entitat i creació de comissions per al bon funcionament del procés de compostatge.

Apunta’t al butlletí d’Espai Ambiental i us informarem de les properes activitats i tallers de compostatge, així com d’altra activitat i projectes de la cooperativa.

Contacta amb nosaltres per a saber-ne més sobre els nostres serveis.

P1030421
IMG_6499

Durant l’estat d’exepcionalitat també oferim suport telemàtic mitjançant correu electrònic contactant directament amb la persona tècnica que porta el projecte.