Som una escola

Sensibilització i participació ambiental

WhatsApp Image 2020-01-21 at 16.00.46

El Compostatge a les escoles resulta una activitat lúdica i a la vegada formativa, perfecta per generar una consciència ambiental tant a l’alumnat com al professorat.

Produir Compost ajuda a tractar in-situ les restes orgàniques dels esmorzars i el menjador reduint la quantitat de residus generats. A més, és una eina de sensibilització ambiental excel·lent que pot ser gestionada en primera mà per l’alumnat, i que es pot vincular amb múltiples capacitats i objectius curriculars. 

Què us oferim?

Acompanyament a la iniciació

Assessorament sobre compostatge i educació, i acompanyament per la implantació i dinamització del compostador comunitari al centre.

Tallers de compostatge

Tallers per conèixer la gestió de residus urbans, el procés de compostatge, la fauna que hi viu al compostador, i aprendre el Cicle del Carboni i tècniques bàsiques per a compostar. El taller s’adapta segons el nivell educatiu i els interessos de l’alumnat. 

Formació al professorat

Formació acadèmica per aprendre activitats i matèries que es poden treballar des del Compost i formació tècnica per aprendre a controlar el procés de compostatge.

Contacta amb nosaltres per a més informació!

IMG_6443
IMG_4972