Agenda

Participa!

Aquí et presentem els propers esdeveniments sobre compostatge a Barcelona:

CompostFest: Iniciació al Compostatge
Iniciem un compostador comunitari. Què hem de tenir en compte? La dimensió, el lloc, el protocol de maneig i manteniment, el llit mare, etc. Aquests són alguns dels aspectes que hem de tenir en compte a l’hora de iniciar un compostador comunitari. Al Bosc Turull veurem de forma pràctica possibles solucions per fer un projecte de compostatge comunitari exitòs
CompostFest: Manteniment i extracció del Compost
Què cal tenir en compte per a obtenir un compost de bona qualitat i apte per a l’agricultura ecològica? En aquest taller descobrirem les tècniques per extreure, emmagatzemar i mantenir el compost, per tal que aquest sigui de qualitat per les nostres plantes!
CompostFest: Abono Km 0
Usos i aplicacions del Compost – Com apliquem el compost i quines altres aplicacions podem obtenir amb un compost casolà? 
Coneix els Compostadors Comunitaris Municipals
Live d’Instagram al compte @boscturull Dinamitzadors dels projectes de Compostatge Comunitari de les aules ambientals de barcelna es troben per explicar els seus projectes en directe.
Garbellat comunitari 

Garbejat Comunitari dels Compostadors Comunitaris de l’Aula Ambiental de la Sagrada Família Es realitzara el buidatge del compost ja madur i es farà un garbejat per separar possibles impròpis i aquelles parts que encara no s’hagin compostat. El compost obtingut es deixarà reposar durant un temps abans de fer les bosses per a repartir entre els veïns i veïnes inscrites al projecte.