CompostFest 2020

4t CompostFest

La 4a edició del CompostFest va celebrar-se en un format més tancat i amb diverses modalitats: tallers presencials i virtuals, degut a les mesures de contenció dels contagis de COVID-19. 

Es van programar diverses activitats durant la tardor-hivern del 2020, que van sofrir diverses modificacions o van haver d’anul·lar-se degut a la situació sanitària.

Inicialment, l’esdeveniment havia de celebrar-se el 14 i el 15 d’octubre. Tot i les restriccions, en aquesta edició es va poder posar en marxa un compostador comunitari a La Torre de La Sagrera.

Activitats

  • 14 d’octubre, posada en marxa del compostador comunitari de La Sagrera: Inicialment, s'havia de gravar i emetre en streaming un taller instal·lant el compostador autoconstruit pel grup motor Hort-Compostador de La Torre de la Sagrera. Finalment, el mateix 14 es va gravar el vídeo i més endavant, el 25 de febrer de 2021 va poder dur-se a terme un taller virtual per posar en marxa el compostador comunitari.
  • 15 d’octubre, taula rodona de compostaires de Barcelona: Aquesta sessió que inicialment es va posposar, finalment va ser anul·lada. S’havia programat una taula rodona amb els projectes de compostatge comunitari de la ciutat per a trobar la manera de cooperar conjuntament i fer del compost descentralitzat una alternativa real de la gestió de la fracció orgànica municipal.