Enigmapa i compostatge

El joc del Mapa Barcelona + Sostenible

Des d’Espai Ambiental Cooperativa hem participat a l’elaboració de l’Enigmapa, un joc que publica el Mapa Barcelona + Sostenible on et convida a conèixer projectes, recursos i propostes de sostenibilitat a la ciutat.

El mapa B+S és l’eina que recull de forma dinàmica i participativa les iniciatives de la ciutat amb valors ambientals i socials. Espai Ambiental formem part del Grup Motor.

Enigma setmana 15 de juny

Cada setmana es publica un enigma que fa referència als diferents projectes que es poden consultar al Mapa. Us imagineu sobre què tracta l’Enigmapa d’aquesta setmana? Penseu que nosaltres hi hem col·laborat… Doncs és clar! L’Enigmapa d’aquesta setmana tracta sobre Compostatge Comunitari!

Com participar-hi

Des del Dia Mundial del Medi Ambient, el 5 de juny, fins al 10 de juliol es publicarà cada setmana un enigma amb preguntes que es poden respondre navegant pel Web del Mapa B+S. Si participes, cada setmana pots entrar al sorteig d’un lot de productes que t’ajudaran a repensar els teus hàbits i fer-los més sostenibles. 

Les persones que hagin respost correctament totes les preguntes i supertin el gran repte, poden endur-se el Premi Final. 

Tota la informació a la notícia del web del Mapa.

Us convidem a fer-vos usuàries del Mapa Barcelona+Sostenible, resoldre l’enigmapa d’aquesta setmana i entrar en el sorteig d’una vermicompostera!