Compostadors comunitaris tancats

Compostadors comunitaris tancats

Tanquem els mòduls durant el confinament

Degut a l’Estat d’Alarma decretat pel l’Estat a causa de la crisi del Coronavirus, els Mòduls de Compostatge Comunitari de: Fort Pienc, Sagrada Família i Raval romandran tancats fins a nou avís.

Des d’Espai Ambiental Cooperativa recomanem no abocar noves restes als Compostadors Comunitaris i fer servir la recollida de residus municipal

La recollida de residus és un servei essencial per a la neteja i el funcionament de la ciutat, i manté els serveis bàsics. Els mòduls de compostatge responen a projectes comunitaris gestionats des d’Espai Ambiental Cooperativa. Una tècnica en la dinamització d’aquests projectes s’encarrega del bon funcionament, realitzant les tasques de manteniment oportunes (airejar la pila, treure els impropis, trossejar les restes massa grans,…) i, en aquesta situació de confinament, no es poden seguir realitzant aquestes tasques fins nou avís de les administracions.

És per això que us demanem, si us plau, seguir les recomanacions i l’obligació de mantenir el confinament, fent servir els punts de recollida de residus municipals més propers. Fer una correcta separació dels residus en origen és essencial, ara més que mai, per facilitar el treball a totes aquelles persones treballadores del servei que no es poden quedar a casa.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través del mail info@femcompost.org o pel formulari de consultes.

Disculpeu les molèsties. Moltes gràcies per quedar-vos a casa les que pugueu. I sobretot, gràcies, ànims i molta força a totes les persones que heu de sortir per mantenir la vida. 

Ens veurem quan es pugui!