Projectes de compostatge a la directa

Projectes de compostatge a la Directa

Del cubell de brossa a la cistella de verdures

Així ha titulat la Directa el reportatge sobre compostatge on FemCompost, a través d’Espai Ambiental hi té presència.

Reportatge interessant

La Directa, un mitjà de comunicació cooperatiu per la transformació social, ha emès un reportatge sobre compostatge comunitari on s’entrevista una de les tècniques d’Espai Ambiental (cooperativa que impulsa FemCompost), l’Alba Gorlat, es posa de manifest la importància d’aquesta pràctica i s’hi expliquen algunes experiències en marxa, algunes de les quals impulsades per nosaltres.

Un resum molt ric i interessant. Recomanem la seva lectura per entendre més a fons la filosofia dels projectes de compostatge comunitari.

Aquí us deixem l’enllaç!

Espai Ambiental i compostatge comuntari

Espai Ambiental fa anys que liderem diversos projectes de compostatge comunitari a la ciutat de Barcelona, com les unitats de Fort Pienc, l’Esquerra de l’Eixample i Sagrada Família, ara englobades dins els serveis de l’Aula Ambiental Sagrada Família, dels que portem la gestió tècnica des de fa més de 15 anys.

També vam ajudar a engegar les unitats del Raval i La Fàbrica del Sol. A part, hem assessorat sobre autocompostatge a diversos municipis de l’AMB  i hem executat diverses campanyes de sensibilització sobre el reciclatge de la matèria orgànica.

Si vols saber-ne més sobre allò que fem visita l’apartat de serveis de la línia d’Agroecologia Urbana i subscriu-te al nostre butlletí setmanal.