Agenda d’octubre

Agenda femCompost d’octubre

Activitats sobre compostatge

Fa un any des d’Espai Ambiental Cooperativa vam impulsar el web femcompost.org dins la nostra línia d’Agroecologia Urbana. Aquest web ens permet divulgar una altra forma de relacionar-nos entre nosaltres i amb els residus orgànics, empoderant-nos de la seva gestió produint un adob local de moltíssima qualitat: El Compostatge Comunitari.

Octubre 2020

Dins l’espai web podeu trobar recursos, pràctiques, els beneficis de compostar els nostres residus, però també una agenda d’activitats de les que podeu participar! 

Tot i així, us en volem fer cinc cèntims del que tenim preparat per aquest mes d’octubre:

Dia 14 d’octubre a les 17:30 h

Participem a la jornada Sobirania Alimentària: de l’Espigolament al Compostatge del cicle Encerca’t. Unes jornades sobre economia circular organitzades per Espai Orgànic, Brotes i Encercle Residu Zero

En aquesta xerrada parlarem de la importància de tancar cicles naturals retornant a terra els nutrients que extraiem al produir els nostres aliments. I explicarem la nostra experiència gestionant els compostadors comunitaris municipals de Barcelona. 

Podeu seguir la sessió en streaming clicant aquí. 

Dia 17 d’octubre de 10:00 a 14:00 h

Realitzarem un taller a la Torre la Sagrera d’iniciació al Compostatge Comunitari conjuntament amb Educa Horts emmarcat en l’Aplec d’Agricultura Urbana. 

En aquest taller farem una introducció als beneficis i funcionaments de diferents projectes de compostatge comunitari que existeixen a la ciutat, i després, començarem a construir un compostador amb fustes reutilitzades de la mà d’EducaHorts, per engegar un compost comunitari al barri! 

Us podeu inscriure a través d’aquest enllaç.

Animeu-vos a participar!

Per a veure totes les activitats que organitzem podeu seguir la nostra agenda o inscriure-us al butlletí d’Espai Ambiental.